• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

ХМІЛЬНИК ВІДЗНАЧЕНИЙ У СПОРТІ

eye

211

Новини

22 лютого 2019 року у приміщенні обласної державної адміністрації відбулася колегія за підсумками роботи галузі «Фізична культура і спорт» у 2018 році та урочисте нагородження переможців і призерів рейтингів із олімпійських та неолімпійських видів спорту.

Від міста Хмільника на колегію були запрошені начальник відділу з питань фізичної культури і спорту міської ради Віталій Пачевський та директор Хмільницької ДЮСШ Микола Бабюк.

Захід  проходив урочисто із висвітленням інформації про досягнення спортсменів та команд від Вінниччини на європейській та світовій арені. Після чого було проведено нагородження спортсменів за високі досягнення у спорті.

Хмільничанка Мар’яна Шевчук та її тренер Олег Пакула були нагороджені цінними подарунками та почесними  грамотами обласної державної адміністрації та обласної Ради.

Управлінням фізичної культури і спорту Вінницької обласної державної адміністрації за підсумками обласного рейтингу у 2018 році нагороджено місто Хмільник дипломом та відділ з питань фізичної культури та спорту міської ради грамотою за зайняте ІІІ місце серед міст обласного значення з олімпійських та не олімпійських видів спорту, начальника відділу з питань фізичної культури і спорту Хмільницької міської ради Віталія Пачевського за високі досягнення фізкультурно-спортивної організації міста за підсумками обласного рейтингу 2018 року з видів спорту серед міст обласного значення.

Відділ з питань фізичної культури і спорту міської ради висловлює подяку  спортсменам та їхнім тренерам, працівникам сфери фізичної культури і спорту міста за їхню самовіддану працю у досягненні високих результатів у спорті.

Відділ з питань фізичної культури і спорту Хмільницької міської ради

Назад до розділу