• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У МІСЬКИХ ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ СОРТУВАТИМУТЬ ВІДХОДИ

eye

76

Новини

Сьогодні, 21 лютого 2019 року, міський голова Сергій Редчик скликав нараду із керівниками закладів освіти, культури, соціального захисту населення, позашкільних навчальних закладів та завідуючими дошкільних навчальних закладів, щоб повідомити про те, що за кілька днів на їхніх подвір’ях будуть установлені контейнери для роздільного збору твердих побутових відходів.


Керівник міста закцентував увагу учасників наради на необхідності проведення просвітницьких бесід із колективами закладів, що сортуватимуть тверді побутові відходи, підкресливши значимість таких кроків для формування екологічної культури громади, і передусім для дітей, адже нещодавно Хмільник отримав від представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні  очікуваний статус  кандидата ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді».

- Кожним своїм свідомим кроком ми маємо формувати інтегровані підходи до досягнення співдружності із дітьми та молоддю, і це сприятиме комфорту й розвитку життя наймолодших жителів громади - підкреслив міський голова.  

Принагідно зазначимо, що придбання контейнерів проведено коштом міського та обласного бюджетів відповідно до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою міста Хмільника на 2018 рік у рамках проекту «Відходи в доходи», що є переможцем обласного конкурсу проектів територіальних громад і  є продовженням екологічного проекту «Придбання, встановлення сортувальної лінії твердих побутових відходів».

Контейнери мають кольорове маркування (зображення), напис: “Скло”, “Пластик”, “Папір”,”Побутові відходи” та відповідають міжнародному стандарту.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу