• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Електронні петиції: як подавати та як на них реагувати – запрошуємо навчатися

eye

183

Анонси

Щоб  вирішити проблеми, громадяни, зазвичай, пишуть до міської ради заяви, готують запити, подають клопотання, пропозиції… А ще можна подавати електронні петиції… Зважаючи на те, що така форма спілкування із владою є досить новою, принаймні для нашої громади, то виникає багато питань…

Як  скористатися   сервісом «Електронні петиції»?  Як посадовцям правильно організувати свою роботу з петиціями, щоб цей механізм електронної демократії ефективно працював у нашій громаді?  – на ці та інші питання ми спробуємо знайти відповіді впродовж тренінгу, що плануємо провести  вже наступної середи, 26 серпня 2020 року.

До участі в навчанні запрошуємо керівників структурних підрозділів, представників Соколівського  старостинського округу, депутатів міської ради, громадську раду при виконавчому комітеті міської ради, громадські організації та усіх, кому така тема могла б  бути корисною.

Будемо  навчатися  26 серпня, о 15.00 год. в конференц-залі управління праці та соціального захисту населення міської ради (2-й провулок Пушкіна, 8).

Приходьте!  Долучайтеся!  Навчайтеся з нами!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

Назад до розділу