• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

31 серпня – позачергова 80 сесія міської ради

eye

211

Анонси

Відповідно до розпорядження міського голови С.Б.Редчика 31 серпня 2020 року об 11.00 год. у залі засідань міської ради /2 поверх/ відбудеться позачергова 80 сесія міської ради 7 скликання. На розгляд сесії виносяться наступні питання:

Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням 53 сесії міської ради 7 скликання від 19 жовтня 2018 року № 1693 (зі  змінами).
Про внесення змін та доповнень до міської цільової Програми регулювання земельних відносин та управління комунальною власністю у Хмільницькій міській об’єднаній територіальній громаді на 2017-2020 роки (зі змінами).
Про затвердження Програми утримання дорожнього господарства на території населених пунктів Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади на 2021-2023 роки.
Про затвердження Програми забезпечення населення Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади якісною питною водою на 2021-2023 роки.
Про внесення змін до штатного розпису працівників виробничого персоналу КП «Хмільниккомунсервіс».
Про передачу в тимчасове користування приміщення по вул. Столярчука,2
Про внесення доповнень до Положення про виконавчий комітет міської ради 7 скликання в новій редакції
Про внесення змін та доповнень до Комплексної програми покращення умов медичного обслуговування жителів Хмільницької міської ОТГ на 2020-2023 роки, затвердженої рішенням 70 сесії міської ради 7 скликання від 29 січня 2020 року №2410 (зі змінами).
Про затвердження Положення про порядок проведення інвестиційних конкурсів на території населених пунктів Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади.
Про внесення змін до рішення 36 сесії міської ради 7 скликання від 19 травня 2017р. №902 «Про затвердження Програми поліпшення техногенної та пожежної безпеки об’єктів усіх форм власності на території Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади на 2017 – 2021 роки» (зі змінами).
Про склад Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Хмільницькій міські раді.
Про погодження штатного розпису КПНЗ Хмільницька школа мистецтв.
Про створення Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради».
Про конкурсний відбір директора і педагогічних працівників Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради».
Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту у Хмільницькій міській об’єднаній територіальній громаді на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням  53 сесії  міської ради 7 скликання від 19.10.2018 р. № 1705 (зі змінами).
Про затвердження у новій редакції переліку адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Хмільнику.
Про внесення змін до рішення 68 сесії міської ради 7 скликання від 16.12.2019 року №2391«Про бюджет Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» (зі змінами).
Про затвердження договору про передачу коштів між місцевими бюджетами у 2020 році.
Про внесення змін та поновлень договорів оренди землі для обслуговування гаражів.
Про укладання (поновлення) договорів фактичного користування земельними ділянками для обслуговування гаражів у м. Хмільнику.
Про затвердження технічних документацій та надання земельних ділянок в користування на умовах оренди для обслуговування гаражів.
Про надання дозволу на виготовлення документацій із землеустрою для подальшого оформлення права власності на земельні ділянки у м. Хмільнику (присадибні земельні ділянки).
Про затвердження документацій із землеустрою та безоплатну передачу у власність земельних ділянок (присадибні земельні ділянки).
Про безоплатну передачу у власність земельних ділянок Південного району в м. Хмільнику Вінницької області.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок Південного району в м. Хмільнику Вінницької області та безоплатну передачу у власність земельних ділянок (виготовлений ФОП Бойком О.В. за інв. №13А/12).
Про надання дозволу на виготовлення документацій із землеустрою для подальшого оформлення права користування на умовах оренди на земельні ділянки (присадибні земельні ділянки).
Про розгляд заяви Гулішевської С.В та Заруденка О.М. щодо земельних ділянок по вул. Небесної Сотні, 16 у м. Хмільнику.
Про розгляд заяв громадян щодо земельних ділянок для городництва у м. Хмільнику.
Про поновлення договорів оренди землі для городництва.
Про поновлення дії договору оренди землі для ведення особистого селянського господарства.
Про надання в фактичне користування земельних ділянок для городництва у м. Хмільнику.
Про укладання (поновлення) договорів фактичного користування земельними ділянками для городництва у м. Хмільнику.
Про погодження меж земельної ділянки по вул. Виноградній (суміжна до ДНЗ №5).
Про внесення змін до рішень сесій Хмільницької міської ради, що стосуються громадян.
Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою для подальшого оформлення права власності на земельну ділянку на території с. Соколова.
Про затвердження документації із землеустрою та безоплатну передачу у власність земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Соколівського старостинського округу.
Про розгляд заяв громадян щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Соколівського старостинського округу.
Про розгляд заяви Поліщук Л.С. щодо зміни цільового призначення приватних земельних ділянок у м. Хмільнику.
Про розгляд заяви Фарини О.В. щодо  зміни цільового призначення земельної ділянки  у м. Хмільнику по вул. Пушкіна, 129.
Про розгляд заяви Пітеріна Д.Ю. та Шуть Л.В. щодо земельної ділянки по вул. Подільська, 6 у м. Хмільнику.
Щодо земельної ділянки у місті Хмільнику по проспекту Свободи, 5А.
Про проведення земельних торгів на земельну ділянку по 2 пров. Пушкіна, 8 у м. Хмільнику.
Про надання виконавчому комітету Хмільницької міської ради дозволу на виготовлення проекту із землеустрою на земельну ділянку у м. Хмільнику по вул. Курортна (зупинка «Березовий Гай»).
Про продаж Зелінському В.В. земельної ділянки, що розташована у м. Хмільнику по вул. Привокзальна, 38.
Про продаж Сторосі Т.В. та Чухрій В.Б. земельної ділянки площею 1376,0 кв.м, що розташована у м. Хмільнику по вул. Привокзальна, 1В.
Про продаж Сторосі Т.В. та Чухрій В.Б. земельної ділянки площею 1685,0 кв.м, що розташована у м. Хмільнику по вул. Привокзальна, 1В.
Про продаж Сторосі Т.В. та Чухрій В.Б. земельної ділянки площею 8081,0 кв.м, що розташована у м. Хмільнику по вул. Привокзальна, 1В.
Про надання ЦВКС «Хмільник» дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою на земельні ділянки по вул. Монастирській у м. Хмільнику.
Про розгляд листа ВАТ «Гніванський кар’єр» щодо розірвання договору оренди землі у м. Хмільнику по вул. Столярчука, 56.
Про розгляд заяви АПНВП «Візит» та ТОВ «Хмільницький завод сухого знежиреного молока «МОЛОЧНИЙ ВІЗИТ» щодо земельної ділянки по вул. Івана Богуна, 77Б у м. Хмільнику.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу