• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У МІСТІ: ВІДБУЛАСЯ ОПЕРАТИВНА НАРАДА НА ВИКОНАННЯ ЗАВДАНЬ ВОЄННОГО СТАНУ

eye

119

Новини

4 грудня 2018 року міський голова Сергій Редчик провів оперативну нараду із керівниками структурних підрозділів міської ради, керівниками служб цивільного захисту та представниками міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
  • Відповідно до Указу Президента України в 10 областях в Україні введено воєнний стан. Усі наші дії мають бути спрямовані на виконання завдань воєнного часу. 4-5 грудня розпочинаються командно-штабні навчання і тренування з органами цивільного захисту, єдиної державної системи цивільного захисту щодо проведення переведення режиму функціонування мирного часу в режим функціонування воєнного часу, - наголосив міський голова С.Редчик, розпочинаючи нараду.
У ході наради виступив в.о. військового комісара Хмільницького ОРВК майор Олег Прокопович, який поінформував про те, що у підпорядкованому йому підрозділі виконуються службові завдання у посиленому режимі.
  • У військовому комісаріаті постійно працює оперативна група, яка відпрацьовує заходи відповідно до керівних документів. Щодо відправлення військовозобов'язаних оперативного резерву 1 черги на збори, то наш район переведений у режим резерву. Стосовно керівників територіальної оборони, то ми проводимо медичні огляди, надаємо всебічну  допомогу, сприяємо оформленню документів, - повідомив майор Прокопович.
Начальник відділу цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Валерій Коломійчук доповів про те, що згідно з розпорядженням міського голови оголошено збір керівників виконавчих органів, керівників ТЕБ та НС, які розпочинають працювати в умовах проведення командно-штабних навчань.
  • Підготовлений документ про переведення міської ланки єдиної державної підсистеми цивільного захисту в режим підвищена готовність.  Це зобов'язує керівників служби цивільного захисту міста, складу міської комісії ТЕБ та НС,   всіх начальників відділів і управлінь знаходитися на робочому місці, на досяжному зв'язку, і протягом двох днів бути готовими до виконання завдань за призначенням, - поінформував начальник відділу.
Завершуючи нараду, міський голова Сергій Редчик підсумував:
  • Ми маємо проявити відповідальність і злагодженість у ході виконання отриманих завдань воєнного стану. Від нашої готовності та спроможності залежатиме загальний результат командно-штабних навчань, буде дотриманий суспільний спокій та добробут громади.
  Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу