• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

11 вересня – чергова 81 сесія міської ради

eye

217

Анонси

Відповідно до розпорядження міського голови С.Б.Редчика 11 вересня 2020 року о 10.00 год. у залі засідань міської ради /2 поверх/ відбудеться чергова 81 сесія міської ради 7 скликання. На розгляд сесії виносяться наступні питання:

Про погодження штатного розпису комунального підприємства «Хмільниккомунсервіс».
Про погодження штатного розпису комунального підприємства «Хмільникводоканал» Хмільницької міської ради.
Про затвердження висновку про вартість комунального майна: адміністративної будівлі по вул. Шевченка,3.
Про приватизацію об’єкта комунальної власності.
Про приватизацію об’єкта комунальної власності: будівлі котельні по вул. Декабристів,13А.
Про передачу капітальних інвестицій в основні засоби від управління житлово-комунального господарства та комунальної власності Хмільницької міської ради.
Про розгляд заяви Ковальчук Н.В. щодо надання згоди на забудову земельної ділянки.
Про розгляд заяви Штанько О.С. щодо надання згоди на забудову земельної ділянки.
Про розгляд заяви гр. Овсікової Г.А., гр.Овсікова О.Є., гр. Овсікова В.Є. щодо  надання згоди на забудову орендованої земельної ділянки.
Про розгляд заяви гр. Загіки Л.В. щодо надання згоди на забудову орендованої земельної ділянки.
Про внесення змін та доповнень до рішення 53 сесії міської ради 7 скликання від 19.10.2018р. № 1702 «Про Порядки використання коштів місцевого бюджету, передбачених на фінансування заходів Програми сприяння розвитку місцевого самоврядування та партнерських відносин у Хмільницькій міській ОТГ на 2019-2021 роки» (зі змінами).
Про внесення змін та доповнень до комплексної програми «Добро» на 2018-2020 рр., затвердженої рішенням 44 сесії міської ради 7 скликання від  17.11.2017р. №  1175 (зі змінами).
Про внесення змін до порядків використання коштів місцевого бюджету, передбачених на фінансування заходів комплексної програми «Добро» на 2018-2020 рр., затверджених рішенням 60 сесії міської ради 7 скликання від 19.02.2019р. № 1918(зі змінами).
Про затвердження порядків використання коштів місцевого бюджету, передбачених на фінансування заходів комплексної  програми «Добро» на 2021-2023 рр.
Про внесення змін до рішення 72 сесії Хмільницької міської ради 7 скликання  №2482 від 11.03.2020 року «Про внесення змін до штатного розпису та структури територіального центру соціального  обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради».
Про надання дозволу управлінню освіти міської ради на списання комунального майна.
Про перейменування Хмільницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і затвердження положення у новій редакції.
Про занесення прізвища Кульчицького Б.І. до Книги Пошани та пам’яті «Гордість Хмільника».
Про затвердження звіту про виконання бюджету Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади за І півріччя 2020 р.
Про визначення ФОП Гаврилюка В.О. податковим агентом зі справляння туристичного збору.
Про визначення ФОП Гаєвської А.В. податковим агентом зі справляння туристичного збору.
Про внесення змін до рішення 68 сесії міської ради 7 скликання від 16.12.2019 року №2391 «Про бюджет Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» (зі змінами).
Про внесення змін та поновлень договорів оренди землі для обслуговування гаражів.
Про розгляд заяви гр. Павлюка В.С. щодо земельної ділянки для обслуговування гаражу по вул. 1 Травня, у м. Хмільнику.
Про укладання (поновлення) договорів фактичного користування земельними ділянками для обслуговування гаражів у м. Хмільнику.
Про затвердження технічних документацій та надання земельних ділянок в користування на умовах оренди для обслуговування гаражів.
Про надання в фактичне користування земельних ділянок для обслуговування гаражів у м. Хмільнику.
Про надання дозволу на виготовлення документацій із землеустрою для подальшого оформлення права власності  на земельні ділянки у м. Хмільнику (присадибні земельні ділянки).
Про затвердження документацій із землеустрою та безоплатну передачу у власність земельних ділянок (присадибні земельні ділянки).
Про безоплатну передачу у власність земельних ділянок Південного району в м. Хмільнику Вінницької області.
Про безоплатну передачу у власність земельної ділянки у м. Хмільнику по вул. Захисників України, 2, Вінницької області.
Про надання дозволу на виготовлення документацій із землеустрою для подальшого оформлення права користування на умовах оренди  на земельні ділянки (присадибні земельні ділянки).
Про затвердження документацій із землеустрою та передачі в користування на умовах оренди земельних ділянок (присадибні земельні ділянки).
Про поновлення дії договорів фактичного користування земельними ділянками для городництва у м. Хмільнику.
Про погодження меж земельних ділянок.
Про внесення змін до рішень сесій Хмільницької міської ради, що стосуються громадян.
Про затвердження документації із землеустрою та безоплатну передачу у власність земельної ділянки (присадибна земельна ділянка) на території с. Соколова.
Про розгляд заяв громадян щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Соколівського старостинського округу.
Про розгляд заяви Зайцевої С.П. щодо надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою на земельну ділянку, на яку поширюється право сервітуту для будівництва та обслуговування водогону (комунікацій).
Про надання Боровському Ф.А. в користування на умовах строкового сервітуту земельної ділянки у м. Хмільнику по вул. Київській.
Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки площею 120,0 кв.м по площі Перемоги,2 (біля ПАТ «Укрпошта») та проведення земельних торгів.
Про розгляд заяв Радович Н.М. та Сторчак Л.В. щодо земельної ділянки у місті Хмільнику по вул. Небесної Сотні, 21.
Щодо земельної ділянки у місті Хмільнику по вул. Пушкіна, 74.
Про надання АТ «Українська залізниця»  дозволу на виготовлення документації із землеустрою на земельну ділянку у м. Хмільнику.
Про надання ПрАТ «Хмільницька швейна фабрика «Лілея» дозволу на виготовлення документації із землеустрою на земельну ділянку по вул. Пушкіна у м. Хмільнику.
Про розгляд заяви гр. Шимкова Є.М. щодо проїзду до земельної ділянки в м. Хмільнику по вул.  Київська, 13 (колишня вул. Василя Порика, 15Б).
Про надання в користування земельної ділянки у місті Хмільнику по вул. Північна, 12.
Про внесення змін до «Положення про порядок надання земельних ділянок громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства, садівництва, городництва».
Про розгляд заяви Бондара В.П. щодо земельної ділянки по вул. Івана Богуна у м. Хмільнику.
Про розгляд заяви Стукан Т.В. щодо земельної ділянки по вул. 1 Травня у м. Хмільнику.
Про розгляд заяви Юхниці Є.Л. щодо земельної ділянки площею 86,0 кв.м по проспекту Свободи, 6 у м. Хмільнику.
Про розгляд заяви Юхниці Є.Л. щодо земельної ділянки площею 298,0 кв.м по проспекту Свободи,6 у м. Хмільнику.
Про затвердження міської цільової Програми регулювання земельних  відносин у Хмільницькій міській об’єднаній територіальній громаді на 2021-2023 роки.
Інші питання землекористування.

Рекомендувати головам постійних комісій міської ради провести засідання постійних комісій  8 вересня  2020 року о 14.00 год. за напрямками розгляду питань.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу