• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

ДО ПИТАНЬ РЕКОНСТРУКЦІЇ МЕМОРІАЛЬНОГО СКВЕРУ ЖЕРТВАМ ГОЛОДОМОРУ

eye

104

Новини

11 жовтня 2018 року міський голова Сергій Редчик провів нараду за участі представників вищого керівництва, профільних структурних підрозділів міської ради, проектних організацій та представників бізнесу. Керівник міста закцентував увагу учасників розмови на питанні реконструкції меморіального скверу жертвам голодомору та політичних репресій.
  • Разом із громадою ми пройшли, хоч і тривалі в часі, але важливі і необхідні процедурні та публічні кроки для реконструкції меморіального скверу жертвам голодомору та політичних репресій, придбання відповідного пам’ятного знака. Однак  досі не можемо розпочати роботи.  За цих підстав уповноважені застосувати переговорні процедури. Цей об’єкт є важливим для нашого міста і ми маємо його розпочати та завершити, - сказав міський голова, апелюючи до учасників наради.
Після обговорення проектної документації місцевий підприємець, керівник ТОВ «Хмільницька теплоенергетична компанія» Володимир Бучко повідомив про свій намір разом із працівниками архітектурно-проектної майстерні детально оглянути проектну документацію і територію реконструкції та після цього повідомити своє рішення. Підсумовуючи розмову, міський голова С.Редчик запевнив у співпраці профільних структур міської ради з питань реконструкції меморіального скверу жертвам голодомору та висловив упевненість у реалізації цього важливого проекту. Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу