• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

ОГОЛОШЕНО КОНКУРС ІЗ ВИЗНАЧЕННЯ ПРОЕКТІВ НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ

eye

149

Анонси

Виконавчий комітет Хмільницької міської ради доводить до відома місцевих інститутів громадянського суспільства про те, що Міністерством молоді та спорту України оголошено конкурс з визначення проектів національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2020 році.

Для участі в Конкурсі визначено перелік пріоритетних завдань:

1. Формування ціннісних орієнтирів та утвердження національно-патріотичної свідомості дітей та молоді.

2. Популяризація національної духовно-культурної спадщини.

3. Підвищення рівня знань про видатних особистостей українського державотворення та героїв боротьби українського народу за незалежність і територіальну цілісність України.

4. Ушанування пам'яті жертв окупаційних режимів, зокрема Голодомору 1932-1933 років і масових голодів 1921-1923 і 1946-1947 років, депортації кримсько-татарського народу.

5. Збільшення чисельності членів громадських об'єднань, діяльність яких спрямована на національно-патріотичне виховання дітей та молоді.

6. Збільшення чисельності молоді, що готова до виконання  обов'язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України.

7. Підготовка громадських активістів, які залучаються до організації і проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").

Максимальна сума фінансової підтримки одного проекту коштом  держбюджету не перевищує 500 тис. грн.

Громадська організація може подавати на Конкурс кілька конкурсних пропозицій.

Інститут громадянського суспільства має взяти участь у співфінансуванні реалізації проекту в розмірі не менше ніж 15% необхідного обсягу фінансування.

Конкурсні пропозиції приймаються у друкованій та електронній формі до 14 березня 2019 року щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів, з 10:00 до 17:00 (у п’ятницю до 15:00) за адресою: м. Київ, вул. Еспланадна, 42,  к. 712. Електронна адреса: npvmms@msms.gov.ua

Більше інформації про конкурс за посиланням: http://www.dsmsu.gov.ua/index/ua/category/500

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу