• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

РОЗПОРЯДНИКИ КОШТІВ БЮДЖЕТУ МІСТА ХМІЛЬНИКА ПОВІДОМЛЯЮТЬ

eye

152

Анонси

Виконавчий комітет Хмільницької міської ради, головний розпорядник коштів місцевого бюджету, повідомляє про те, що на офіційному веб-сайті міста у розділі «Влада-Бюджет міста-Паспорта бюджетних програм» оприлюднено звіт  про виконання бюджетних програм місцевого бюджету за 2018 рік.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради, головний розпорядник коштів місцевого бюджету, повідомляє про те, що на офіційному веб-сайті міста у розділі «Влада-Бюджет міста-Паспорта бюджетних програм» оприлюднено звіт про виконання бюджетних програм місцевого бюджету за 2018 рік.

Фінансове управління Хмільницької міської ради, головний розпорядник коштів бюджету міста Хмільника, повідомляє про те, що на офіційному веб-сайті міста у розділі «Влада-Бюджет міста-Паспорта бюджетних програм» оприлюднено звіт про виконання бюджетних програм місцевого бюджету за 2018 рік.

Управління освіти Хмільницької міської ради, головний розпорядник коштів місцевого бюджету, повідомляє про те, що на офіційному веб-сайті міста у Розділі «Влада-Бюджет міста-Паспорта бюджетних програм» оприлюднено звіт про виконання бюджетних програм місцевого бюджету за 2018 рік.

Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності Хмільницької міської ради, головний розпорядник коштів місцевого бюджету, повідомляє про те, що на офіційному веб-сайті міста у Розділі «Влада-Бюджет міста-Паспорта бюджетних програм» оприлюднено звіт про виконання бюджетних програм місцевого бюджету за 2018рік.

  Публічне представлення  інформації про виконання  бюджетних програм та показників за 2018 рік відбудеться 5 березня 2019 року о 15.00 год. у залі засідань Хмільницької міської ради (2 поверх).

Хмільницька міська рада

Назад до розділу