• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

ХМІЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА ОГОЛОШУЄ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ПОСАД:

eye

158

Анонси

- головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та звітності управління праці та соціального захисту  населення міської ради, тимчасово

До участі в конкурсі допускаються громадяни України, які:

- мають повну вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра.

- мають стаж роботи в державній службі або службі в органах місцевого самоврядування на посаді провідного спеціаліста не менше одного року чи стажу роботи за фахом в інших сферах управління не менше трьох років .

- знають вимоги чинного законодавства з питань місцевого самоврядування, служби в органах місцевого самоврядування та державної служби, Закону України «Про запобігання корупції», чинного законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень управління праці та соціального захисту  населення  та структурного підрозділу

-    вільно володіють державною мовою;

- володіють основними принципами роботи на комп’ютері та відповідними програмними засобами, а також практичними навичками роботи з програмними продуктами бюджетного обліку та бухгалтерської звітності.

- провідного спеціаліста сектору прийняття заяв та документів відділу адресних соціальних допомог та компенсацій управління праці та соціального захисту  населення міської ради

До участі в конкурсі допускаються громадяни України, які:

- мають вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра.

- мають стаж роботи за фахом  в державній службі або службі в органах місцевого самоврядування не менше 1 року або стаж роботи за фахом  в інших сферах управління не менше 2 років.

- знають вимоги чинного законодавства з питань місцевого самоврядування, служби в органах місцевого самоврядування, Закону України «Про запобігання корупції», чинного законодавства в галузі соціального захисту громадян, зокрема, в частині надання різних видів державних соціальних допомог, винагород, компенсацій, житлової  субсидії.

- вільно володіють державною мовою;

- володіють персональним комп’ютером у режимі користувача.

Документи приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня опублікування оголошення.

Додаткова інформація щодо документів, які необхідно подати для участі у конкурсі, основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається за адресою: м.Хмільник, вул. Столярчука, 10, 4-й поверх (відділ організаційно-кадрової роботи), тел. 2-25-68, 2-26-56.

Назад до розділу