• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

ДО ДНЯ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ: ПРИВІТАЛИ ВЕТЕРАНА

eye

133

Новини

21 вересня 2018 року міський голова Сергій Редчик зустрівся із Скоцьким Романом Федоровичем – учасником підпільно-партизанського руху. Міський голова привітав Романа Федоровича зі святом, побажавши йому здоров’я козацького, родинного добробуту й життєвих гараздів.
  • День партизанської слави – це свято, що вшановує людей, сильних духом і вірних обов’язку захищати Вітчизну. Добра Вам і гараздів у благословенній долі, сил і наснаги нести героїчний приклад для Хмільницької молоді, - сказав міський голова С.Редчик, звертаючись до ветерана.
До святкових привітань за нагоди приєдналися: голова міської організації ветеранів України Сергій Тонкопієв, начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Ірина Тимошенко та директор територіального центру (надання соціальних послуг) м. Хмільника Наталія Вепрінцова. Міський голова вручив Р.Ф. Скоцькому почесну грамоту облдержадміністрації та обласної Ради із грошовою винагородою та квіти.   Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу