• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Є ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО: ПРИВІТАЛИ ХМІЛЬНИЦЬКИХ РЯТУВАЛЬНИКІВ

eye

114

Новини

Сьогодні, 17 вересня, своє професійне свято відзначають рятувальники. Тож, скориставшись нагодою, до Хмільницького районного  сектору ГУ ДСНС України  у Вінницькій області прибули представники місцевого владного керівництва в особі секретаря міської ради Павла Крепкого та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Андрія Сташка. Від імені Хмільницької міської ради та її виконавчого комітету, міського голови Сергія Редчика до рятувальників звернувся секретар міської ради Павло Крепкий:
  • Ви найперші поспішаєте на допомогу тим, хто її потребує. За Вашими мужніми плечима – врятовані життя людей та збережений їхній побут. Сердечно дякуємо Вам за щоденну відповідальну працю, спрямовану на дотримання принципу «Запобігти, врятувати, допомогти!». Нехай Ваші робочі будні будуть спокійними, а в родинах панують лад і добробут», - сказав Павло Васильович, звертаючись до особового складу.
Із нагоди професійного свята кращі у праці рятувальники були  відзначені подякою міського голови. Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради  

Назад до розділу