• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИМ ОСОБАМ ТА УЧАСНИКАМ АТО: Є МОЖЛИВІСТЬ ДЛЯ НАВЧАННЯ

eye

107

Новини

Доводимо до Вашого відома, що в рамках проекту «Економічні можливості постраждалим від конфлікту», який впроваджує Український Жіночий Фонд за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку, який реалізує Вінницька громадська організація «Інформаційно-просвітницький центр «Вісь»» розпочався набір учасників до фінальної навчальної групи для участі в тренінгах з розбудови бізнес-навичок. Набір групи триває до 15 вересня 2018 року з числа внутрішньо переміщених осіб, учасників АТО, членів родин АТО, осіб з інвалідністю, осіб, які перебувають у складній життєвій ситуації, які проживають на території Вінницької області і за станом здоров’я можуть навчатися та займатися підприємницькою діяльністю, віком від 18 років. Початок занять 29 вересня 2018 р. Проект забезпечує: харчуванням під час тренінгів, канцелярським приладдям всіх учасників, відшкодування транспортних витрат учасників та проживання іногородніх. Заплановано:
  • Десять тренінгів з розбудови бізнес-навичок (заняття проводитимуться у суботу, неділю з 29 вересня по 28 жовтня 2018 р.).
  • Підтримка та консультації з питань підприємництва.
  • Юридичні консультації.
  • Консультації за результатами аналізу правових та організаційних засад ведення бізнесу.
У рамках цієї діяльності Проект визначить найбільш успішних та зацікавлених учасників тренінгів та надасть їм підтримку для створення та ведення свого бізнесу. Відповідно до плану, відібраним учасникам буде надано гранти (кожний грант не більше 38000 грн.). Для цього буде організовано конкурс для бажаючих та відібрано найкращих та найбільш мотивованих учасників тренінгів. Довідки та реєстрація за телефоном: (097)207-67-06; (095)257-42-84 або листом на ел. адресу: eopacvinnytsia@gmail.com. Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради за матеріалами Вінницької громадської організації  «Інформаційно-просвітницький центр «Вісь»»  

Назад до розділу