• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

«ДОБРИМИ РУКАМИ»: У МІСТІ ПОШКОДИЛИ В’ЇЗНИЙ ЗНАК

eye

144

Новини

Останній день липня насправді став останнім для цілісної конструкції в’їзного знака «ХМІЛЬНИК». Стало відомо, що цей об’єкт був пошкоджений чиїмись «добрими руками».
  • Такий факт, безперечно, обурює, адже тільки навесні цей знак ми оновили, щоб покращити імідж території. Із бюджету міста на його поточний ремонт використано 30 тис. грн. Неприємно і те, що соціальними мережами ширяться недостовірні дані, мовляв Хмільницький бюджет витратив на в’їзний знак 60 тис. грн. Підтверджуємо: ця інформація не відповідає дійсності, - кажуть в управлінні житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради.
Як нас згодом поінформували, сьогодні комунальні служби разом із виконавцем підрядних робіт (об’єкт перебуває на гарантійному обслуговуванні у підрядника) виїдуть на місце та попрацюють над усуненням пошкодження. А між тим таки риторичним зостається запитання, ні, швидше – крик душі: «Допоки поряд буде людська зухвалість і цинічне прагнення скомпрометувати, руйнувати те, у що вкладається людська праця та бажання змін на краще???» Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради    

Назад до розділу