• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

НА ТИЖНЕВІЙ НАРАДІ: ПРО СТАН СПРАВ У СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛАХ МІСЬКОЇ РАДИ

eye

123

Новини

20 липня 2018 року міський голова Сергій Редчик провів апаратну нараду за участі представників вищого керівництва із начальниками управлінь, відділів, служб та комунальних підприємств міської ради. Спершу керівник міста закцентував увагу посадовців на пріоритетних напрямках розвитку міста на найближчу перспективу, що потребують контрольованого супроводу та відповідального вирішення, із-поміж яких –  ліквідація задимленості на сміттєвому полігоні, територіальне приєднання до Хмільника Соколівської громади, очистка від мулових наносів річки Південний Буг, про об’єкт інвестування пам’ятки архітектури національного значення палацу Ксідо, про приєднання Хмільника до ініціативи Юнісеф «Міста, дружні до дітей та молоді», встановлення пам’ятного знаку героям Небесної Сотні тощо. Учасники наради доповіли про стан справ у структурних підрозділах, поінформувавши про питання, що потребують узгодження на рівні вищого керівництва та повноважного врегулювання. Звітуючи першим про роботу, керівник КП «Хмільникводоканал» Сергій Бойко, зокрема, розповів про пріоритетні завдання комунального підприємства, що спрямовані на покращення розвитку господарювання шляхом залучення коштів державних та обласних грантодавців, проведення консультацій із фахівцями, моніторингових досліджень запасів артезіанської води, ефективності використання водопровідних мереж. Із-поміж цього, доповідач  зробив акцент на такій проблемі: АТ «Дніпроазот» - виробник реагенту зупиняється, у результаті чого підприємства-водоканали на теренах  України опиняються на межі зупинки через відчутність рідкого хлору, який очищає воду і робить її придатною для споживання.
  • Без обробки хлором вода є технічною – її не можна використовувати як питну. Наше підприємство має незначні запаси реагентів. Разом із тим ми шукаємо варіанти вирішення питань поставки із Румунії, - зауважив начальник «Хмільникводоканалу».
Керівник КП «Хмільника ЖЕК» Юрій Прокопович повідомив про хід проведення поточних ремонтних робіт у багатоповерхових житлових будинків по вулицях 1-го Травня, 11 а та 15, Декабристів, 15, Виноградна, 2, зазначивши про підготовчі заходи до осінньо-зимового періоду. Начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Ірина Тимошенко поінформувала про стан розгляду звернень громадян за оформленням субсидії. Начальник управління економічного розвитку та євроінтеграції міської ради Юрій Підвальнюк повідомив про завершення голосування  хмільничан за проекти Бюджету участі, зазначивши про участь більше 1,5 тисяч громадян у цьому процесі. В.о. начальника управління освіти міської ради Ірина Липень поінформувала про хід літніх ремонтних робіт у начальних та дошкільних закладах міста, констатувавши про оголошення  закупівель для придбання необхідного переліку засобів навчання і обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи. Секретар міської ради Павло Крепкий зауважив про необхідність своєчасної підготовки проектів рішень, інших нормативно-правових документів відповідно до законодавчих вимог. В.о. директора міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Шевчук зосередила увагу присутніх на питанні патронатного виховання, розповівши про патронат над дитиною.  Вона принагідно звернулася до колег із проханням повідомляти про проведення комунікативних заходів, щоб скористатися нагодою і більше розповісти громаді про тему патронатного виховання. Підсумовуючи нараду, міський голова С.Редчик подякував колегам за сумлінність у роботі та наголосив на відповідальному виконанні посадових завдань і доручень. Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу