• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

НА КОНТРОЛІ: ПРО СТАН СПРАВ НА СМІТТЄВОМУ ПОЛІГОНІ

eye

123

Новини

17 липня 2018 року міський голова Сергій Редчик вчергове скликав оперативну нараду за участі представників вищого керівництва, керівників структур і профільних підрозділів, щоб у контрольованому порядку дієво вирішувати першорядні заходи з ліквідації займання сміття на місцевому полігоні твердих побутових відходів.
  • Я був на місці події і можу стверджувати про те, що частково ліквідовані джерела займання. Працівники комунального підприємства у межах наявної техніки докладають зусиль, щоб дати відсіч горінню, - сказав  міський голова, розпочинаючи нараду та висловив готовність заслухати доповіді учасників наради.
Доповідаючи, в.о. начальника комунального підприємства «Хмільниккомунсервіс» Володимир Белза повідомив про те, що 70% території займання загасили, втім, потужностей техніки комунальної структури не вистачає, тож для максимально швидкого припинення вогню необхідно залучити додаткову техніку, зокрема, бульдозери з постійним поливом водою.    Керівник управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради Ігор Сташок доповів про те, що управлінням підготовлений відповідний проект рішення міської ради, що передбачає виділення бюджетних коштів для проведення рекультивації сміттєзвалища.   У результаті тривалого колегіального обговорення, для пришвидшення заходів із ліквідації пожежі на полігоні, а також попередження наслідків надзвичайної події було вирішено шляхом консультацій і перемовин залучити для ліквідації сміттєзаймання техніку місцевих спеціалізованих підприємств за їхньою згодою. Розглядаючи заходи ситуаційного реагування на зазначену проблему вже на перспективу, учасники розмови погодилися із необхідністю невідкладного проведення заходів із рекультивації сміттєзвалища, а також із пропозицією комунального підприємства «Хмільниккомунсервіс»  клопотати перед міською радою про виділення коштів для придбання спеціалізованої техніки. Підсумковими акцентами за результатами цієї наради у своїй роботі як посадовці, так комунальники визначили контрольованість процесу та дієве реагування на подію. Тож питання – актуальне, і ми будемо вживати всіх можливих заходів та системно інформувати громаду про хід його повноважного вирішення.  Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу