• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У ХМІЛЬНИКУ РОЗПОЧАТО АКЦІЮ «ЗБЕРЕЖИ МОГИЛУ ПРАДІДА ВІД ЗАБУТТЯ»

eye

108

Новини

Цими днями в рамках Акції «Збережи могилу прадіда від забуття», що реалізується у співпраці міської Спілки поляків імені В.Реймонта та  телеканалу «TVP Polonia» до Хмільника прибули 11 волонтерів  із католицьких шкіл і 3 опікунів, які долучатимуться до впорядкування старопольського кладовища.  Сьогодні,  5 липня 2018 року,  із волонтерською групою та організаторами Акції  мав нагоду зустрітися міський голова Сергій Редчик, секретар міської ради Павло Крепкий та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Андрій Сташко. Керівник міста гостинно привітав польську групу в курортному місті, за спілкуванням поцікавився програмою їхньої волонтерської діяльності, запевнив про своє сприяння цій добрій справі та сердечно подякував за збереження пам’яті українських і польських народів.
  • Ви робите шляхетну справу, адже особисто долучаєтеся до благоустрою місця пам’яті своїх предків. Це – значна данина поваги нашим народам, котрі шанують родинні традиції, дбають, щоб молоде покоління із вдячністю пам’ятало своє минуле, без якого не має майбутнього, - сказав міський голова, звертаючись до учасників Акції.
У свою чергу організатори Акції повідомили про те, що польські волонтери працюватимуть до 12 липня. До справи благоустрою кладовища також  приєднаються діти із Хмільницьких родин польського походження, парафіяни Костелу Пресвятої Трійці у Хмільнику, а також можуть долучитися усі охочі. Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу