• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

НАШІ ВІТАННЯ - ХМІЛЬНИЦЬКІЙ ПОЛІЦІЇ

eye

133

Новини

4 липня  2018 року у Хмільницькому відділенні поліції відбулися урочисті заходи з нагоди 3-ї річниці Національної поліції України. На запрошення колективу учасником  святкового зібрання був міський голова Сергій Редчик. Сергій Борисович звернувся до працівників поліції зі словами вдячності за відповідальну роботу, спрямовану на зміцнення законності і дотримання правопорядку в місті Хмільнику.
  • Ви співпрацюєте із громадою, дбаєте про суспільний територіальний добробут хмільничан. Від імені жителів міста я сердечно дякую за відповідальність у роботі, принциповість у вирішенні професійних завдань та  відповідальність у виконанні оперативних доручень. Бажаю, щоб Ваша служба і надалі утверджувала авторитет Закону і Права, сприяла громадській довірі та викликала вдячність за результативну роботу. Нехай Вас супроводжують досяжні цілі та успішні професійні результати, –  сказав міський голова, звертаючись до працівників поліції.
Міський голова відзначив подяками за сумлінність у праці найвідповідальніших працівників поліції та вручив презентаційні матеріали про Хмільник.    Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради   

Назад до розділу