• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

ВОНИ З ЛЮБОВ’Ю ТВОРЯТЬ УКРАЇНУ: ПРО БАГАТСТВО ВРАЖЕНЬ ВІД ГОСТИН У ДНЗ №1

eye

142

Новини

Із гостинно-привітним настроєм, барвистими квітковими, пісенними, танцювальними, поетичними інсталяціями, щедрим дитячим гомоном та із патріотичним вишколом сьогодні у дошкільному навчальному закладі №1 «Пролісок» міста Хмільника  відбулася ранкова урочиста лінійка з нагоди 22-ї річниці Конституції України.   На запрошення адміністрації ДНЗ №1 цей особливий захід відвідав міський голова Сергій Редчик разом із колективом міської ради та її виконавчих органів. Керівник міста привітно звернувся до адміністрації закладу в особі завідуючої  ДНЗ Світлани Антонюк, усіх працівників та вихованців із добрим словом вдячності, схвально відзначивши подякою інноваційні практики  дошкільної роботи з національно-патріотичного виховання, орієнтовані на ранній особистісний розвиток дитини, формування почуття любові до України та поваги до національних символів.
  • Сьогодні просторе подвір’я закладу заполонило відчуття українського свята, в якому найбільше піднесеної радості та сердечної гордості за наших маленьких українців. Завтра ми будемо відзначати державне свято – День Конституції України. А вже сьогодні наш Хмільник, його найменші громадяни зі своїми вихователями прихилили свої серця до України, одягнули вишиванки, заспівали Державний Гімн. Я певен: у таких заходах – наша єдність, а в єдності – сила, віра, воля і краща доля. Пишаюся вами!, - сказав міський голова С.Редчик, спілкуючись із дошкільнятами, дякуючи адміністрації закладу.
Щедро дякуємо організаторам за чудове свято. Нехай усіх нас об’єднають добрі наміри для кращого майбутнього України! Багатство вражень – у цих фото! Запрошуємо до їхнього перегляду! Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу