• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

ДЛЯ ХМІЛЬНИЦЬКОЇ МОЛОДІ: ВИЗНАЧАЄМО ТВОРЧИЙ ПРОСТІР

eye

101

Новини

Із-поміж буденності муніципальних питань, що потребують свого вирішення, сьогодні, 26 червня 2018 року, у Хмільницькій міській раді зробили акцент на не менш актуальній темі  –  за дискусією у колі вищого керівництва та посадових осіб вирішували, як невимушено зорганізувати місцеву молодь, створити більше творчих можливостей у місті для дитячого розвитку та проведення активно-цікавого молодіжного дозвілля. Розпочав дискусію міський голова Сергій Редчик, який поділився враженнями від участі у Міжнародному форумі громад, дружніх до дітей та молоді та запросив до перегляду фото, що ілюструють цю тему.
  • Я мав нагоду нещодавно відвідати яскравий захід на столичному арт-причалі для дітей та молоді, поринути у творчий простір молодіжних ідей та відпочинку, почути історії успішної співпраці з молоддю, що ґрунтуються на креативних заходах, інтересах та ініціативності. Нам усім варто наповнити більш креативним змістом нашу співпрацю із молоддю, організовувати більше заходів для реалізації творчих ідей.
Керівник міста запропонував розглянути як один із можливих варіантів для розвитку молодіжних ідей, розвитку інтересів та захоплень – парково-прибережну територію, запевнивши, що влада дружньо допомагатиме молодіжному представництву, створюючи умови та сприяючи ініціативам дітей та молоді. Поспілкувавшись про можливу реалізацію цього задуму, учасники дискусії відвідали центральний парк міста та оглянули прибережну зону біля паркової території. Тут, на їхнє переконання, може бути закладений «наріжний камінь» розвитку ініціативного молодіжного руху. Тож до справи!   Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради    

Назад до розділу