• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

ВЛАДА І ГРОМАДА: ІНВЕСТУЄМО В ДИТЯЧЕ ДОЗВІЛЛЯ!

eye

121

Новини

Цими вихідними жителі мікрорайону «Сидориський»,  представники міської влади, депутатського корпусу та активу громади міста мали нагоду споглядати на довершений результат своєї праці – було врочисто відкрито спортивно-ігровий майданчик по вулиці Вузькоколійній. Учасником цієї події був міський голова Сергій Редчик.
  • Цей спортивно-ігровий майданчик є прикладом наших успішних інвестицій у дитяче дозвілля. Я вдячний всім, хто розуміє, що діти – наше майбутнє і докладає добрих справ, щоб створити кращі умови для дитячого відпочинку. Я щиро дякую депутатам міської ради Олександру Цюрпіті та Олегу Бялківському, а також усім активним хмільничанам, які  подбали, щоб тут росли квіти і панувала відпочинкова атмосфера, створили святковий настрій учасникам цього заходу. Вірю, що разом ми зможемо зробити більше добрих справ на користь рідному місту та громади, - зазначив Сергій Борисович, звертаючись із вітальним словом до хмільничан.
При цьому керівник міста подарував найменшим жителям міста спортивний інвентар та побажав  бути здоровими і, звичайно ж,  вправними у спорті. Принагідно інформуємо про те, що спортмайданчик облаштований коштом бюджету міста на виконання заходів Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою міста Хмільника. Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради  

Назад до розділу