• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

МІСЬКИЙ ГОЛОВА СЕРГІЙ РЕДЧИК ВЗЯВ УЧАСТЬ У НАЦІОНАЛЬНОМУ МОЛИТОВНОМУ СНІДАНКУ

eye

163

Новини

Нещодавно, на запрошення координаторів Всеукраїнського форуму «Реформація суспільства»,  Хмільницький міський голова Сергій Редчик взяв участь у VII Національному молитовному сніданку. Цей духовний захід гостинно об’єднав провідних політиків, урядовців, дипломатів, релігійних лідерів, представників органів місцевого самоврядування, а також інших представників соціально-вагомих сфер діяльності. Молитовний сніданок був проведений у контексті відзначення 1030-річчя хрещення Київської Русі-України. По завершенню Українського молитовного сніданку відбувся Всеукраїнський форум «Реформація суспільства», ініційований Всеукраїнським Рухом Реформації за підтримки Міжфракційного депутатського єднання Верховної ради «За духовність, моральність і здоров’я України».
  • Такі заходи насправді об’єднують, закликають до порозуміння, консолідують очевидні зусилля влади духовенства для впровадження духовних і моральних принципів у роботі та в житті. Щиро дякую за можливість участі у цій важливій події, що надихає на продовження добрих справ і слугує переконливим прикладом духовного єднання українців задля кращого майбутнього своєї країни, - розповів міський голова С.Редчик на сьогоднішній зустрічі із представниками релігійних громад міста, які прийшли на особистий прийом до очільника міста.
До слова, молитовні сніданки на державному рівні були започатковані ще у 1950-х роках минулого століття. Президентом США Дуайтом Ейзенхауером. Із того часу щороку до Білого дому з'їжджаються понад 5 тисяч гостей різних національностей, релігій та політичних поглядів. В Україні також підтримують таку традицію та проводять Національні молитовні сніданки. Цей – вже сьомий. Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу