• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

«ХМІЛЬНИЦЬКА ВЕСЕЛКА» ЗІБРАЛА ЯСКРАВІ ДИТЯЧІ ТАЛАНТИ

eye

163

Новини

20 травня 2018 року хмільничани та гості міста-курорту, шанувальники дитячої творчості, мали чудову нагоду потішити душу яскравими талантами. У місті відбувся ІІ регіональний фестиваль-конкурс дитячо-юнацької творчості  «Хмільницька веселка». Обдаровані юні митці представили мистецькі  навчальні заклади із трьох областей України: Житомирської, Хмельницької та Вінницької. 130 конкурсантів презентували  свою творчість у номінаціях «Фортепіано», «Естрадний спів», «Образотворче і декоративне-прикладне мистецтво». 42 піаністи, 38 вокалістів та 50 юних художників змагалися за призові місця. Визначити лауреатів для журі було непросто, адже діти разом зі своїми наставниками підготували яскраві програми та творчі роботи. По завершенню конкурсних прослуховувань та перегляду робіт відбулася церемонія нагородження.   Засновники фестивалю-конкурсу міський голова Сергій  Борисович Редчик та директор школи мистецтв Валентина Василівна Автодійчук привітали усіх присутніх із особливою мистецькою подією  у Хмільнику.
  • Сьогодні у нашому місті дивовижно засяяла яскрава мистецька палітра талантів. І конкурсний день вражаюче здивував нас чуттєвістю, артистизмом, природнім даром творчого поруху сердець учасників фестивалю. Я сердечно бажаю усім талантам та їхнім наставникам-викладачам натхнення, успіху і переможного визнання обдарувань, - побажав міський голова Сергій Редчик.   
Учасники, викладачі, керівники отримали відзнаки за участь, подарунки та пам’ятні сувеніри. 50 конкурсантів були нагороджені Дипломами за зайняті призові місця, подарунками та кубками. Конкурсні заходи відбувалися у концертно-виставковій залі Хмільницької школи мистецтв, у фойє та великій залі РБК. Велика кількість глядачів - хмільничан і гостей нашого міста  відвідали захід. Фінансову підтримку фестивалю-конкурсу забезпечувала Хмільницька міська рада та її виконавчий комітет, організаційну - сектор культури міської ради та КПНЗ Хмільницька школа мистецтв. Адміністрація Хмільницької школи мистецтв Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу