• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

БУТИ ГІДНИМИ ТРАДИЦІЙ СВОЇХ БАТЬКІВ – ВІДВЕРТО ІЗ МІСЬКИМ ГОЛОВОЮ

eye

127

Новини

Сьогодні Хмільницький міський голова Сергій Редчик зустрівся із донькою почесного громадянина міста Наума Гольденберга, колишнього директора-головного лікаря Медичного реабілітаційного центру залізничників Південно-західної залізниці, заслуженого лікаря України – пані Ларисою. За привітною розмовою із керівником міста гостя відверто розповіла про те, що прибула до курортного Хмільника за покликом свого серця, яке прагне зберегти добрі традиції своїх батьків.
  • Цьогоріч виповнюються двадцять п’яті роковини по смерті матері і другі роковини по смерті батька. Вони дуже любили Хмільник. Батько щороку в цю пору приїздив до міста, був учасником загальноміських пам’ятних заходів у санаторії залізничників та на Площі Перемоги. Я намагаюся продовжувати славні традиції своїх батьків і маю намір побувати цьогоріч на загальноміських святкуваннях 9 травня, - промовила Лариса Наумівна.
Міський голова Сергій Редчик принагідно подякував пані Ларисі за світлу пам'ять про свого батька, зазначивши про те, що Наум Якович – назавжди буде в нашій пам’яті визнаним авторитетом у курортній справі, орієнтованій на перспективний розвиток Хмільника. До слова, гостя також поцікавилася питаннями актуалізації статусу Меморіального парку жертв нацизму. У відповідь їй міський голова повідомив про те, що у  2017 році Меморіальний парк жертв нацизму разом із дев’ятьома  братськими могилами жертв нацизму внесений до Державного реєстру нерухомих пам’яток України за категорією місцевого значення.  Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

Назад до розділу