• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

МІСЬКИЙ ГОЛОВА ПРОДОВЖИВ ПРАКТИКУ СПІЛКУВАННЯ ІЗ ХМІЛЬНИЧАНАМИ

eye

128

Новини

30 березня 2018 року в конференц-залі Хмільницької міської ради міський голова Сергій Редчик провів чергову відкриту зустріч із громадою. Учасниками розмови були восьмеро активних хмільничан, котрі представляли  громадські об'єднання, органи самоорганізації населення та актив громади. На початку зустрічі Сергій Борисович поінформував про ключові питання, що ставилися учасниками попередньої відкритої зустрічі, зазначивши про їхнє предметне вивчення структурними підрозділами міської ради та проведення узагальненого аналізу результативності їх виконання. Міський голова також принагідно ознайомив із порядком фінансування громадських об’єднань соціального спрямування в містах обласного значення, відзначивши при цьому активність місцевих інститутів громадянського суспільства та пріоритетну підтримку їхніх ініціатив.
  • Я цілком поділяю перспективні пріоритети розвитку місцевих громадських об’єднань, що спрямовані на виконання статутної діяльності, утвердження кращих практик громадської роботи і розвитку міста. У свою чергу очікую на громадську підтримку у вирішенні проблемних питань міста, розуміння пріоритетності виконання тих чи інших заходів, а також їхньої актуальності, - резюмував керівник міста.
Сприйнявши таку інформацію, учасники комунікації скористалися нагодою поставити запитання та висловити пропозиції, що, на їхню думку, потребують повноважного вирішення або ж заслуговують на ретельну увагу. Зокрема, ГО «Нові активні українці» (керівник – Діана Бондаренко) та Сергій Романюк констатували про необхідність подальшого розвитку молодіжного руху в місті та повноцінної реалізації молодіжних ініціатив. Інші запитання, що виказали хмільничани, здебільшого стосувалися фінансової підтримки громадських організацій, дотримання правил паркування таксі, а також виконання заходів щодо запобігання підтоплення домоволодінь стічними дощовими водами. На окремі з цих запитань міський голова надав відповіді, щодо ж до решти,  зауважив про оформлення цієї проблематики в доручення, що будуть адресовані структурним підрозділам міської ради для узгодженого реагування. На завершення С.Редчик подякував за участь у відкритій зустрічі, принагідно запевнивши  хмільничан у тому, що подібні заходи будуть системно проводитися останньої п’ятниці кожного місяця та запросив представників громади до активного і конструктивного діалогу про розвиток міста. Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради    

Назад до розділу