• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

ПРОВЕДЕНО ВІДКРИТИЙ ЗАХИСТ КОНКУРСНИХ ПРОПОЗИЦІЙ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ

eye

140

Новини

27 березня 2018 року в конференц-залі Хмільницької міської ради відбувся другий етап конкурсу з відбору громадських організацій інвалідів та ветеранів, діяльність яких має соціальну спрямованість, для надання фінансової підтримки з бюджету міста Хмільника. Комісія провела відкритий захист конкурсних пропозицій, на який були запрошені учасники конкурсу конкурсні пропозиції, яких допущені до участі у другому етапі. В результаті обговорення всіх пропозицій та зауважень членами комісії було прийняте  наступне рішення : Рекомендувати Хмільницькій міській раді:
  • В межах коштів міського бюджету, які передбачені для надання фінансової підтримки  громадським  організаціям  інвалідів та ветеранів, діяльність яких має  соціальну  спрямованість надати:
  • Спілці ветеранів війни в Афганістані м.Хмільника та Хмільницького району - 107 052 грн.
  • Громадській організації  «Хмільницьке об’єднання Інваліди Чорнобиля та учасники ліквідації Чорнобильської катастрофи» - 78 985 грн.
  • Хмільницькій міській організації ветеранів – 166 374 грн.
  • Громадській організації «Хмільницька організація захисту та допомоги особам з інвалідністю «Спільний шлях» - 166 534 грн.
  • Спілці учасників АТО м.Хмільника та Хмільницького району – 146 404 грн.
Розглянути це питання на сесійному засіданні 30.03.2018р. в рамках запланованого розгляду питаня «Про внесеня змін та доповнень  до Міської комплексної програми «Добро» на 2018-2020 рр.(зі змінами)» Пунктом 4 рішення комісії запропоновано управлінню праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради укласти УГОДИ ПРО СПІВПРАЦЮ між громадськими організаціями та управлінням щодо зобов’язань управління  фінансувати заявлені пропозиції/проекти/заходи та зобов’язань громадських організацій – виконувати заплановані заходи і використовувати кошти міського бюджету згідно вимог чинного законодавства України. Пунктом 5 рекомендовано  громадським організаціям під час залучення дітей до заходів, які проводять громадські організації, дотримуватись санітарно-епідеміологічних норм та правил. Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради                                                                         

Назад до розділу