• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

ПРО ХМІЛЬНИК – ТВОРЧИМ ПОЧЕРКОМ

eye

131

Новини

13 березня 2018 року до Хмільницької мерії завітав представник Національної Спілки журналістів України, автор і керівник проекту «Історія та люди» із м. Одеса Олег Куликов. У кабінеті міського голови Сергія Редчика була зорганізована зустріч із гостем за участі колег – керівного складу ради та структурних підрозділів. За спілкуванням Олег Миколайович повідомив про те, що перебуває на оздоровчому відпочинку у Хмільнику і наше місто йому дуже прийшлося до вподоби.
  • Хмільник цікавий своєю історією та сучасністю. Це затишне місто, в якому хочеться жити і працювати, - зізнався О.Куликов, розповідаючи про свою творчу діяльність, презентуючи книги, а відтак – пропонуючи інформаційну співпрацю у підготовці книги про місто, визначних особистостей-хмільничан.
Посадові особи, присутні на зустрічі, охоче та предметно поспілкувалися із журналістом, а міський голова С.Редчик, від імені учасників розмови,  подякував О.Куликову за змістовну комунікацію та пропозицію до інформаційного партнерства. Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу