• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

ДИСКУТУЄМО РАЗОМ: ЯКІ ФЕСТИВАЛІ МОЖУТЬ СТАТИ ВІЗИТІВКОЮ ХМІЛЬНИКА?

eye

178

Анонси

27 липня 2018 року о 14.00 год. у конференц-залі Хмільницької міської ради відбудеться засідання «круглого столу», на якому учасники шукатимуть відповіді  на актуальне питання: «Які фестивалі могли б проводитися в місті та сприяти його подальшому розвитку?» Захід відбудеться в рамках проекту ”Хмільник туристичний: робимо перші кроки”, що реалізується Хмільницькою міською радою, у партнерстві з громадською організацією «ПРАВО» за фінансування Уряду Канади через Фонд підтримки ініціатив з демократичного врядування та розвитку проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС). Проект ПРОМІС впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади.
  • Уже декілька років у Хмільнику відбувається фестиваль «Живий вогонь». Він вже, певною мірою, став візитівкою нашого міста і є дуже популярним серед пошановувачів звичаєвої культури. Але проведенням цього фестивалю не вичерпується весь потенціал Хмільника щодо можливості проведення фестивалів, які стануть цікавими для хмільничан та гостей міста-курорту, - зазначають партнери проекту ГО «ПРАВО».
Тож запрошуємо всіх зацікавлених до участі в обговоренні. Ваші думки – важливі для нас. Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради  

Назад до розділу