• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

2 жовтня – позачергова 82 сесія міської ради

eye

212

Анонси

Відповідно до розпорядження міського голови С.Б.Редчика 2 жовтня 2020 року об 11.00 год. у залі засідань міської ради /2 поверх/ відбудеться позачергова 82 сесія міської ради 7 скликання. На розгляд сесії виносяться наступні питання:

Про внесення змін та доповнень до Комплексної програми захисту населення і територій Хмільницької міської ОТГ у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій на 2019 – 2021 роки, затвердженої рішенням 53 сесії міської ради 7 скликання від 19.10.2018 р. №1700 (зі змінами)
Про внесення змін до рішення 74 сесії міської ради 7 скликання від 26.03.2020 року №2495 «Про Порядок використання коштів місцевого бюджету Хмільницької ОТГ, передбачених на фінансування заходів Комплексної програми захисту населення і територій Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій на 2019 – 2021 роки, затвердженої рішенням 53 сесії міської ради 7 скликання від 19.10.2018 р. №1700» (зі змінами)
Про внесення змін та доповнень до міської цільової Програми регулювання земельних відносин та управління комунальною власністю у Хмільницькій міській об’єднаній територіальній громаді на 2017-2020 роки (зі змінами)
Про внесення змін до Порядку використання коштів місцевого бюджету Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади, передбачених на фінансування міської цільової Програми регулювання земельних відносин та управління комунальною власністю у Хмільницькій міській об’єднаній територіальній громаді на 2017-2020 роки (зі змінами)
Про внесення змін до Порядку використання коштів місцевого бюджету Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади, передбачених на фінансування Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки (зі змінами)
Про внесення змін до Порядку використання коштів місцевого бюджету Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади, передбачених на фінансування Програми забезпечення населення Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади якісною питною водою на 2013-2020 роки (зі змінами)

 

Інформація: Сташка І.Г., начальника управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради.

Про передачу капітальних інвестицій в основні засоби від управління житлово-комунального господарства та комунальної власності Хмільницької міської ради
Про оренду комунального майна Хмільницької міської ОТГ
Про внесення змін до рішення 68 сесії міської ради 7 скликання від 16.12.2019 року №2391«Про бюджет Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» (зі змінами)
Про затвердження технічних документацій та надання земельних ділянок в користування на умовах оренди для обслуговування гаражів
Про затвердження документацій із землеустрою та безоплатну передачу у власність земельних ділянок (присадибні земельні ділянки)
Про  надання дозволу на виготовлення документацій із землеустрою для подальшого оформлення права користування на умовах оренди  на земельні ділянки (присадибні земельні ділянки)
Про погодження меж земельних ділянок
Про внесення змін до рішення сесії Хмільницької міської ради, що стосуються громадян
Про розгляд заяви Морозюк Л.І. щодо  зміни цільового призначення приватної земельної ділянки у м. Хмільнику

 

Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.

Про розгляд заяви Шушкевич Т.В. щодо  зміни цільового призначення приватної земельної ділянки у м. Хмільнику
Про розгляд заяви Зайцевої С.П. щодо надання  дозволу на виготовлення документації із землеустрою на земельну ділянку, на яку поширюється право сервітуту  для будівництва та обслуговування водогону (комунікацій)
Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки площею 0,2545 га суміжної до земельної ділянки ТОВ СП «Нібулон» по вул. Івана Богуна, 85 у м. Хмільнику та проведення земельних торгів
Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки площею 60,0 кв.м на розі вул. Північна та вул. Меморіальна (зупинка «Реммехзавод») та проведення земельних торгів
Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки суміжної до будинку №46 по вул. Столярчука  у м. Хмільнику
Про поділ земельної ділянки по 2 пров. Пушкіна, 8  у м. Хмільнику

 

Рекомендувати головам постійних комісій міської ради провести засідання постійних комісій 2 жовтня 2020 року о 10.00 год. за напрямками розгляду питань.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу