• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

ПЕРШОКЛАСНИКИ ШКОЛИ №3 СКЛАДАЛИ ПРИСЯГУ ЮНИХ ПАТРІОТІВ У ЧОРНОМУ ЛІСІ

eye

172

Новини

Нещодавно, за доброю традицією ЗОШ І-ІІІ ст. №3, учні 1-А класу на чолі з директором школи  Євтодієм М.А.  та головою міської організації ветеранів війни та праці  Лоїком А.В. здійснили  екскурсію до  овіяного легендами Чорного лісу.

З уст Миколи Андрійовича та Анатолія Васильовича  школярі довідались чимало цікавого про хоробрі і самовіддані дії народних месників, які відважно протистояли німецьким окупантам. З великим завзяттям першокласники разом із своїми вчителями та батьками  прибрали занедбані могилки загиблих партизанів, до підніжжя пам’ятників поклали квіти.    Учні з цікавістю оглянули залишки колишніх землянок, тамтешню криничку. Хвилюючим моментом подорожі стало прийняття першокласниками присяги юних патріотів. В якості пам’ятних сувенірів хлопчики отримали компаси, а дівчатка – іграшкові набори медсестри. Потому батьки розвели багаття, напекли картоплі та усі гуртом   пообідали на свіжому повітрі . Екскурсією ми  залишилися вельми задоволені.

Наприкінці подорожі виглянуло сонечко, але прохолодний весняний вітер продовжував настирливо  шепотіти: «Дорогі діти, пам’ятайте жахливі уроки історії. Будьте гідними своїх дідів і прадідів, не забувайте про їхній безсмертний подвиг».                                                                          

          Г. Нагорнюк, заступник директора ЗОШ І-ІІІ ст. №3 міста Хмільника                                                                

Назад до розділу