• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

ДЕПУТАТАМ ХМІЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ: ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!

eye

166

Анонси

Вінницький центр розвитку місцевого самоврядування створений за підтримки програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону анонсує проведення тренінгів для секретарів та депутатів місцевих рад на тему: «Роль секретарів та депутатів у формуванні спроможності ОМС»,який відбудеться: 26 березня 2018 року для депутатів місцевих рад (1-2 особи). Тренером заходу буде працювати Олександр Солонтай - керівник програми практичної політики, експерт Інституту Політичної Освіти, громадський діяч. Під час тренінгу буде відпрацьовані наступні питання: Тема тренінгу для депутатів (26.03.2018, 10.00 год):
  1.      Місія та можливості депутата місцевої ради. 2.      Структура органів місцевого самоврядування. Ключові компетенції ради, голови та виконавчого комітету. Статус, права та обов’язки депутатів місцевих рад. Депутатські звернення та депутатські запити. 3.      Організація роботи ради: регламент ради. Постійні та тимчасові контрольні депутатські комісії. Децентралізація – перспективи та виклики для громад.
З метою підвищення фахового рівня депутатів місцевих рад, формування платформи для обміну досвідом та налагодження партнерських взаємозв’язків, запрошуємо 1-2 депутати місцевої ради (голова комісії/заступник голови/депутат) до участі в тренінгу. Форма для реєстрації в електронному вигляді: https://goo.gl/forms/WdOsj4sUDbcEzRtE3  Прохання надати підтвердження участі  до 12:00 23.03.18 р. Контактна особа - Віталій Швець, тел.: 096-975-27-67. Відділ організаційно-кадрової роботи Хмільницької міської ради  

Назад до розділу