• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільницький міськрайонний відділ державної виконавчої служби інформує:

eye

318

Новини

Добровільне виконання рішень про стягнення періодичних платежів Виконавчий документ про стягнення періодичних платежів може бути самостійно надісланий стягувачем безпосередньо підприємству, установі, організації, фізичній особі - підприємцю, фізичній особі, які виплачують боржнику відповідно заробітну плату, пенсію, стипендію та інші доходи. Одночасно з виконавчим документом стягувач подає заяву, в якій зазначаються: 1) реквізити банківського рахунка, на який слід перераховувати кошти; 2) прізвище, ім’я, по батькові стягувача, реквізити документа, що посвідчує його особу.
  1. У разі наявності заборгованості за виконавчими документами про стягнення періодичних платежів або заперечення її розміру боржником стягувач має право пред’явити виконавчий документ для примусового виконання.
  2. Підприємства, установи, організації, фізичні особи - підприємці та фізичні особи, зазначені у частині першій цієї статті, за заявою стягувача зобов’язані здійснювати відрахування із заробітної плати, пенсії, стипендії та інших доходів боржника у розмірі, визначеному виконавчим документом, з урахуванням положень статті 70 цього Закону.
В.І.Шемета, головний державний виконавець відділу державної виконавчої служби Хмільницького міськрайонного управління юстиції

Назад до розділу