• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У Хмільнику проведено засідання робочої групи з розробки маркетингової стратегії

eye

94

Новини

29 вересня 2020 року в конференц-залі Хмільницької міської ради відбулося засідання робочої групи з розробки маркетингової стратегії Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади, що розробляється за підтримки міжнародного Проекту ПРОМІС.

Розпочав засідання міський голова Сергій Редчик, який подякував партнерам  міжнародного Проекту ПРОМІС за ефективну співпрацю та допомогу в реалізації проектів та ініціатив, що успішно реалізуються у громаді.

Консультанти  Проекту ПРОМІС Володимир Проскурін та Валентина Затишняк ознайомили з результатами попередніх напрацювань, умовами підготовки та структурою маркетингової стратегії, концепцією бренду Хмільника.

Метою розробки Маркетингової стратегії є створення позитивного іміджу громади, підвищення рівня впізнаваності міста, популяризації його як курорту національного значення, лікувально-рекреаційного центру України, збільшення кількості туристів та покращення туристичної привабливості міста.

По закінченню обговорення головний експерт, керівник з програмної діяльності  Проекту ПРОМІС Ігор Лепьошкін підвів підсумки засідання та окреслив наступні кроки щодо розробки маркетингової стратегії.

Управління економічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради

Назад до розділу