• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У Соколівському окрузі відбулися громадські слухання

eye

162

Новини

10 листопада 2020 року під головуванням секретаря міської ради Павла Крепкого у клубі Соколівського будинку культури відбулися громадські слухання.

Захід проведено з дотриманням Постанови Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

На порядок денний було винесено одне питання, а саме: «Про План зонування території с. Соколова Хмільницького району», з якого доповідав Михайло Сопованюк, головний архітектор проекту, ТОВ «НВК» «Світязь».

Михайло Дмитрович розповів про основні питання розробки Плану зонування території села Соколова, зосередивши увагу соколів чан на важливості цього документу для подальшого розвитку території.

Співдоповідачем з цього питання виступив Михайло Загниборода, начальник управління містобудування і архітектури міської ради, який повідомив жителів села про методику та основні підходи під час розробки даного документу.

Після нетривалого обговорення, громадяни майже одноголосно ухвалили Резолюцію з питання порядку денного.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу