• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Епідситуація із COVID-19: станом на 12 листопада зареєстровано 4 нових випадки

eye

135

Новини

ВСП  Хмільницький міськрайвідділ лабораторних досліджень ДУ «Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ  України» інформує про те, що станом на 12.11.2020р. у 4 жителів Хмільницького району (3-місто, 1-село), підтверджено захворювання на COVID-19 (методом ПЛР). Дослідження біоматеріалу проводилось у вірусологічній лабораторії ДУ «Вінницький обласний лабораторний  центр  МОЗ України».

Хмільничани! Будьте відповідальними! Захистіть себе та близьких, потурбуйтеся про батьків. Елементарні правила здатні врятувати життя. Не лінуйтеся одягати маску і рукавички, дотримуйтеся дистанції та правил гігієни – цього достатньо, щоб знизити темпи поширення коронавірусної інфекції.

Це необхідно заради безпеки всіх нас. Враховуючи темпи розповсюдження коронавірсуної хвороби, всі люди розглядаються як потенційно інфіковані. Ви можете не знати, що є переносником вірусу, проте можете наражати на небезпеку інших. Для когось наслідки коронавірусу можуть стати критичними. Саме тому необхідно дотримуватись вищезазначених правил.

ВСП  Хмільницький міськрайвідділ лабораторних досліджень ДУ «Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ  України»

Назад до розділу