• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

До керівників підприємств: Приділімо увагу людям з інвалідністю!

eye

123

Новини

3 грудня Україна разом зі світовою спільнотою відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю, проголошений з метою дотримання прав людини і участі осіб з інвалідністю в житті суспільства.

Звичайно, цей день не можна назвати святковим, проте він підкреслює необхідність досягнення забезпечення рівних прав людей з інвалідністю, привертає увагу до проблем цієї категорії громадян та дає можливість побачити переваги, які отримує суспільство від їх участі в політичному, соціальному, економічному та культурному житті. Як показує практика, люди з інвалідністю все частіше стають повноцінними і високоефективними членами соціуму, відмінними фахівцями, соціально активними і життєствердними людьми, які надихають оточуючих. Адже вони сильні духом, вольові та цілеспрямовані, вміють долати труднощі, бо їхнє життя – це щоденна боротьба.

Враховуючи напружену ситуацію через пандемію коронавірусної інфекції та перебування осіб з інвалідністю в групі ризику, управління праці та соціального захисту населення і територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради звертаються до Вас  з проханням надати грошову або натуральну допомогу продуктами харчування людям з інвалідністю, які працюють у ваших колективах, та працівникам, які вже пішли на заслужений відпочинок.

Не будьте байдужими до своїх підлеглих, проявіть милосердя і доброту, дайте можливість відчути впевненість у тому, що про них пам’ятають і дбають.

Звертаємось  до громадян, на чию долю випали нелегкі випробування,  які не зважаючи на проблеми зі здоров’ям, демонструють непохитну волю до життя і не втрачають віру у справедливість. Від усього серця бажаємо вам зміцнення здоров’я, затишку у ваших родинах та оптимізму.

Управління праці та соціального захисту населення, територіальний центр соціального  обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради

Назад до розділу