• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Укладено 33 угоди із санаторно-курортними закладами для оздоровлення пільговиків

eye

152

Новини

Підходить до завершення оздоровча кампанія пільгових категорій населення у 2020 році. Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради у цьому році уклали 33  угоди з санаторно-курортними закладами на суму 380 тис. грн.

Вартість санаторно-курортного лікування становила від 7700,00 грн. до 23450,00  грн.  залежно від категорії пільговика, зокрема:

–  учасники бойових дій (АТО/ООС);

– особи з інвалідністю загального захворювання, в тому числі з захворюваннями нервової системи;

– особи, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи категорії 1.

Жителі громади віддали перевагу санаторіям: «Санаторій для дітей з батьками» (м. Скадовськ), «Кристал» (м. Трускавець ),   «Дністер»  (м. Моршин), «Бердянськ» (Запорізька обл.),  «Кирилівка» (Запорізька обл.), «Борисфен» (Миколаївська обл.), «Женева» (Львівська обл.), «Куяльник» (м. Одеса), «Санаторій «Київ» плюс» (Львівська обл.), «Шаян» (Закарпатська обл.), «Авангард» (м. Немирів).

Крім того, у 2020 році 9 осіб забезпечено безкоштовними санаторно-курортними путівками за рахунок путівок, що надійшли з Міністерства соціальної політики України,  це: санаторій «Салют» курорт Одеса, санаторій «Слава» курорт Миргород, санаторій «Перемога» курорт Київ, санаторій «Батьківщина» курорт Трускавець.

Зазначеними путівками забезпечено:

– осіб з інвалідністю внаслідок загального захворювання;

– осіб з інвалідністю внаслідок війни;

– учасників бойових дій;

– членів сімей  померлих (загиблих) ветеранів війни.

На наступний 2021 рік сформована потреба у санаторно-курортному лікуванні на рівні 2020 року відповідно до поданих заяв.

Також, станом на 23.11.2020 року, 3 дітей з інвалідністю отримали соціально-реабілітаційні послуги та оздоровились  у  реабілітаційних закладах  для людей з інвалідністю.

Управління праці та соціального захисту  населення Хмільницької міської ради

Назад до розділу