• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Учителі математики напрацювали рекомендації до ЗНО

eye

149

Новини

25 листопада 2020 року,  на базі комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»,  відбулася онлайн-зустріч із учителями математики освітніх закладів Хмільницької міської громади на тему: «Державний стандарт базової середньої освіти. 5-9 класи Нової української школи».

Модератором зустрічі виступила директор комунальної установи    Світлана Ілюхіна, яка в форматі онлайн-трансляції  в теоретичному блоці ознайомила педагогів з цілями, ціннісними орієнтирами та циклами базової освіти.

Усі учасники зустрічі були налаштовані на плідну співпрацю, брали активну участь в обговоренні та аналізі представленого матеріалу.

Учасники експрес-наради виробили алгоритм подальших дій та основні рекомендації з підготовки до ЗНО з математики. Закцентували увагу на загальних вимогах до виконання завдань з розгорнутою відповіддю.

За результатами засідання вчителі математики закладів освіти Хмільницької міської ради отримали необхідні інформаційні та методичні матеріали.

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»

 

Назад до розділу