• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Оголошено конкурс на міському маршруті №5 (повторно)

eye

192

27.11.2020 14:38

Анонси

Відповідно до рішення виконавчого комітету Хмільницької міської ради від 26.11.2020 року  №391 оголошено конкурс з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті  загального користування №5 «Дачні ділянки» – «Східний ринок»  (повторно).

Основні характеристики об’єкта конкурсу з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування в режимі маршрутного таксі в м.Хмільнику 

№ п/п № маршруту  

 

Назва маршруту

 

 

 

Кількість транспортних засобів (без резерву), пасажиро- місткість Години роботи згідно розкладу руху, режим роботи, інтервал руху Термін подання документів Дата проведення конкурсу Термін дії договору Плата за участь у конкурсі
1. 5 «Дачні ділянки»- «Східний ринок»

 

 

2 од.,                       15 місць і більше 7.00 – 18.30            режим маршрутного таксі;                    інтервал руху відповідно до розкладу руху – 30,40,60 хв. В робочі дні: понеділок – четвер                 з 8:00 до 17:00,

 

п’ятниця –             з 8:00 до 15:45

до 14 грудня 2020 року

29 грудня 2020 року     о 15:00 год. з 01.01.2021 року по 31.12.2025 року відсутня

Найменування організатора: виконавчий комітет Хмільницької міської ради.

Основні умови конкурсу:

Конкурс проводиться відповідно до вимог статтей 7, 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», постанов Кабінету Міністрів України від «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» від 03.12.2008 р. № 1081 (зі змінами),  «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» від 18.02.1997 р. №176  (зі змінами), рішення виконавчого комітету Хмільницької міської ради від 29.09.2020 року №324 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Хмільницької міської ради від 28.08.2015 року №259 «Про затвердження мережі міських автобусних маршрутів та умов організації проведення конкурсу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Хмільнику».

Обов’язкові вимоги до пасажирських перевізників:

Перевізник зобов’язується виконувати перевезення пасажирів за затвердженим замовником розкладом руху.

Умови перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування, які зобов’язується виконувати перевізник, визначені на відповідному об’єкті конкурсу:

1) виконання вимог законодавчих і нормативно-правових актів України у сфері перевезення пасажирів;

2) забезпечення якісного і безпечного руху на маршруті;

3) захист прав споживачів під час їх транспортного обслуговування;

4) забезпечення надійності, комфортності та безпеки транспортних засобів, що працюватимуть на маршруті;

5) здійснення обов’язкового страхування пасажирів від нещасних випадків на транспорті згідно із законодавством;

6) наявність у персоналу відповідних знань та кваліфікації стосовно порядку надання послуг з перевезення пасажирів автомобільним транспортом;

7) використання на маршрутах сертифікованих автобусів;

8) забезпечення утримання в належному технічному й санітарному стані рухомого складу та зберігання транспортних засобів згідно з вимогами законодавства, здійснення контролю за технічним станом транспортних засобів перед виїздом на маршрут, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, забезпечення медичного контролю за станом здоров’я водіїв;

9) використання для перевезення пасажирів автобусів, двигуни яких відповідають чинним державним стандартам з екологічної безпеки;

10) наявність у перевізника резерву автобусів для заміни рухомого складу в разі виходу техніки з ладу;

11) транспорті засоби повинні бути пристосовані для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення. Перевага у конкурсі буде віддаватися тим суб’єктам господарювання, у наявності яких є такі транспортні засоби в кількості до 50 відсотків.

Для участі у конкурсі перевізник-претендент подає документи, визначені статтею 46 Закону України “Про автомобільний транспорт”, за формою згідно з  додатками 1-4 до постанови КМУ від 03.12.2008 року №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (зі змінами).

Документи для участі у конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах):

КОНВЕРТ №1 (відкривається наступного дня після закінчення прийняття документів):

  1. Копія ліцензії перевізника-претендента на даний вид послуг.
  2. Відомості про автобуси, які будуть використовуватись на автобусному маршруті (Додаток 2).
  3. Відомості про додаткові умови обслуговування маршруту (Додаток 3).
  4. Анкета до заяви про участь у конкурсі з перевезення пасажирів або продовження строку дії договору (дозволу) (Додаток 4).
  5. Копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів або тимчасових реєстраційних талонів; протоколів перевірки технічного стану транспортних засобів; страхових полісів; документів, що підтверджують право власності чи користування земельними ділянками, приміщеннями, де забезпечується проведення медичного огляду водіїв, їх стажування та інструктажі, а також огляд технічного стану автобусів та їх зберігання.
  6. Копія податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма 1-ДФ) за останній квартал.

 КОНВЕРТ №2 (відкривається під час засідання конкурсного комітету):

Заява на участь у конкурсі з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування (Додаток 1).

Документи, подані перевізником-претендентом для участі у конкурсі (у конвертах), пронумеровуються, прошнуровуються, підписуються автомобільним перевізником або уповноваженою особою автомобільного перевізника із зазначенням кількості сторінок цифрами і словами.

Плата за участь у конкурсі відсутня.

Засідання конкурсного комітету відбудеться в конференц-залі Хмільницької міської ради (4 поверх).

Документи на конкурс будуть прийматися за адресою: м. Хмільник, вул.Столярчука, 10 (каб. 306), управління економічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради.

Телефони для довідок: (04338)22175; e-mail: economik_hm@ukr.net; звертатись в  робочі дні: понеділок – четвер  з 8:00 до 17:00, п’ятниця –  з 8:00 до 15:45.

Управління економічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради

Назад до розділу