• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільницька громада-переможець Програми "U-LEAD з Європою"

eye

1158

14.12.2020 14:34

Новини

 Хмільницька міська територіальна громада перемогла у конкурсному відборі громад з надання експертної підтримки в розробці стратегії розвитку, яку запроваджує  Програма «U-LEAD з Європою».  Оприлюднено результати відбору пропозицій - із 183 заявок, обрали 48, по дві громади на область.

В сучасних умовах швидких та динамічних змін навколишнього оточення та внутрішніх факторів  стратегічне планування  дозволить  зрозуміти слабкі та сильні сторони громади,  правильно координувати дії та обирати ефективні напрямки роботи. Крім того, у цьому документі будуть сформовані ключові пріоритети розвитку територій громади, а це, в свою чергу, сприятиме залученню додаткових коштів та інвестицій.

Програма «U-LEAD з Європою» підтримує децентралізацію та регіональну політику в Україні, реалізується за участі ряду донорів та спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.                       

Хмільницька міська територіальна громада висловлює вдячність команді експертів Програми «U-LEAD з Європою» за отриману можливість у наданні методичної допомоги та фахової підтримки процесу розробки стратегічного документу для Хмільницької міської територіальної громади.

Відділ прогнозування, залучення інвестицій та розвитку курортної галузі управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції  

Назад до розділу