• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільничани передали військовим 1 тонну гуманітарної допомоги

eye

276

18.12.2020 14:19

Новини

В умовах неоголошеної війни, яка ведеться на сході країни, наш громадянський обов’язок - допомогти та підтримати бійців Збройних сил України, всіх військових формувань, що захищають нашу Батьківщину та нашу свободу.

За ініціативи міського голови  Миколи Юрчишина  Хмільницька міська територіальна громада  долучилася до збору  допомоги захисникам України.

Впродовж  16 - 18  грудня  за  сприяння  ФОП  Бублик П.О.,  ПП «Лісове» в особі директора О.В. Гаєвського, ФОП Боровська І.Є., ФОП  Канахівська І.П., управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради, Територіального центру   соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради  в найкоротший термін організовано збір продуктів харчування (печиво, цукерки, солодощі)  та засобів особистої гігієни.

До загальногромадської справи  активно долучились і педагогічні  колективи шкіл, дошкільних навчальних закладів громади,  які, окрім солодощів для військових, передали на передову ще й сувеніри  та дитячі малюнки.

Доброчинний вантаж від Хмільницької громади сьогодні доправлено  до м. Вінниця,  де організовано сформувався гуманітарний збір від усіх громад.

Напередодні новорічних та різдвяних свят цей вантаж буде відвезено військовослужбовцям, які  несуть службу в зоні проведення ООС.

Щиро вдячні всім, хто небайдуже підтримав таку ініціативу!

Нехай частка допомоги від жителів Хмільницької громади стане в нагоді нашим захисникам і буде для них вагомою підтримкою!

Відділ цивільного захисту, оборонної роботи та  взаємодії з правоохоронними органами міської ради              

Назад до розділу