• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

250 новорічних подарунків – для громадян похилого віку

eye

329

23.12.2020 11:02

Новини

Незабаром Новий рік переступить поріг кожної Хмільницької родини. Напередодні свят не тільки діти чекають на подарунки, а й дорослі. Хмільницький міський голова Микола Васильович Юрчишин та народний депутат України Петро Васильович Юрчишин не залишаються осторонь добрих справ  і передають подарунки не тільки маленьким жителям громади, а й літнім людям та особам з інвалідністю, які на схилі літ залишилися на самоті.

Територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  Хмільницької міської ради від братів Юрчишиних передано 250 новорічних подарунків.

З 22 грудня розпочато привітання та вручено солодкі подарунки учасникам бойових дій Другої світової війни та особам з інвалідністю внаслідок війни за місцем їх проживання.

Соціальні робітники відділення соціальної допомоги вдома доставили солодощі по домівках своїм підопічним – малозабезпеченим одиноким та самотнім громадянам похилого віку та особам з інвалідністю, які обслуговуються у відділенні.

Акція з видачі новорічно-різдвяних подарунків для громадян, які перебувають на обліку та обслуговуванні у відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги, продовжуватиметься до закінчення Різдвяних свят.

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради висловлює щиру вдячність за багаторічну благодійну ініціативу братам Юрчишиним, які постійно проявляють увагу та милосердя до людей та їм допомагають.

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради

Назад до розділу