• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Подано 23 пакети документів для допомоги 145 працівникам

eye

330

24.12.2020 15:45

Новини

Виплата службою зайнятості одноразової матеріальної допомоги суб’єктам господарювання дозволить зберегти на Вінниччині понад шість тисяч робочих місць.

Відповідно до Закону України «Про соціальну підтримку застрахованих осіб та суб’єктів господарювання на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» з 12 грудня 2020 року почав діяти Порядок щодо надання одноразової матеріальної допомоги суб’єктам господарювання (юридичним особам) для виплати найманим працівникам.

У максимально короткий термін Хмільницька міськрайонна філія Вінницького обласного центру зайнятості відреагувала на поставлені державою завдання. Була активно розгорнута інформаційно-консультаційна кампанія щодо порядку отримання одноразової матеріальної допомоги всіма можливими засобами.

Фахівці філії провели значну кількість зустрічей з представниками суб’єктів господарювання.

З 14 по 21 грудня 2020 року до Хмільницької міськрайонної філії Вінницького ОЦЗ було подано 23 пакети документів для надання одноразової матеріальної допомоги 145 працівникам.

Сума допомоги, згідно з розрахунками роботодавців, становить 625328 грн. Підставою для виплати коштів є вимушене скорочення або можливе скорочення в грудні 2020 року та січні 2021 року тривалості робочого часу працівників, зокрема через простій. Запроваджена програма покликана підтримати роботодавців та сприяти збереженню робочих місць, забезпеченню зайнятості найманих працівників у період карантину, запобіганню зростання безробіття.

Роботодавці вкотре мають змогу переконатись, що співпраця із службою зайнятості гарантує безумовну підтримку у заходах, спрямованих на зайнятість населення.

Хмільницької міськрайонна філія Вінницького обласного центру зайнятості

Назад до розділу