• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Затверджено Маркетингову стратегію Хмільницької громади до 2027 року

eye

404

24.12.2020 16:31

Новини

24 грудня 2020 року на 3-ій позачерговій сесії Хмільницької міської ради 8 скликання затверджено Маркетингову стратегію Хмільницької міської територіальної громади до 2027 року.

Маркетингова стратегія є комплексом дій, спрямованих на виявлення й просування інтересів Хмільника для виконання завдань із прискорення соціально-економічного розвитку громади.

Документ розроблено на основі аналізу ідентичності громади, з урахуванням цілей брендингу, аспектів позиціонування території для визначених цільових груп.

Виконання прийнятого документу забезпечить створення позитивного іміджу громади, подальший розвиток туризму, залучення інвестицій на потенційно привабливі для інвесторів території та об’єкти, а завдання та заходи стратегії сприятимуть підприємствам у збільшенні кількості робочих місць, стимулюванні розвитку підприємництва та наданні якісних послуг.

Методологічний супровід розробки Маркетингової стратегії виконувався консультантами Проекту «Партнерство для розвитку міст» (Проекту ПРОМІС), відповідно до Меморандуму про співпрацю щодо реалізації Проекту, який впроваджує Федерація канадських муніципалітетів за підтримки Уряду Канади.

Управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради

Назад до розділу