• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 3 сесії Хмільницької міської ради

eye

590

28.12.2020 13:55

Новини

24 грудня під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 3 сесія міської ради 8 скликання. Загалом у роботі сесії взяли участь 29 депутатів міської ради. На порядок денний було винесено 25 питань.

Депутати розглянули та підтримали внесення змін та доповнень до діючих програм, що стосуються покращення умов медичного обслуговування жителів Хмільницької міської територіальної громади, сприяння розвитку освіти, місцевого самоврядування та партнерських відносин, економічного і соціального розвитку.

З метою формування позитивного іміджу Хмільницької міської територіальної громади, створення сприятливого клімату для зовнішніх інвесторів та місцевого бізнесу, в тому числі туристичного, затверджено Маркетингову стратегію Хмільницької міської територіальної громади до 2027 року.

Депутатський корпус підтримав проєкти рішень, що стосувались фінансової складової, а саме: внесення змін до міського бюджету на поточний рік, затвердження договорів про передачу коштів між місцевими бюджетами у 2020-2021 роках, внесення змін до бюджетів сільських громад в частині здійснення перерозподілу бюджетних призначень, умов оплати праці працівників виконавчих органів Хмільницької міської ради у 2021 році.

Пріоритетним питанням позачергової сесії було прийняття бюджету Хмільницької міської територіальної громади на 2021 рік. Співдоповідачем з цього питання виступив голова постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, підприємництва, торгівлі та послуг, інвестиційної та регуляторної політики Юрій Кондратовець. Депутати одноголосно підтримали проєкт бюджету.

Задля встановлення єдиного порядку проведення земляних робіт, створення належних умов щодо контролю за охороною і відновленням об’єктів благоустрою, визначення єдиної процедури видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою на території населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади місцеві обранці підтримали запропонований проєкт рішення з цього питання із врахуванням зауважень, доповнень, пропозицій, висловлених під час його розгляду.

У ході пленарного засідання депутати затвердили рішення про надання згоди на прийняття до комунальної власності Хмільницької міської територіальної громади окремих об'єктів, спільної власності територіальних громад району.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу