• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Керівникам підприємств - про Колдоговірну кампанію

eye

298

30.12.2020 13:56

Новини

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради звертається до керівників підприємств, установ та організацій усіх форм власності, які використовують найману працю, голів профспілкових комітетів та представників від трудових колективів м.Хмільника з рекомендацією щодо початку колдоговірної кампанії з укладення нових або внесення змін та доповнень до діючих колективних договорів.

Правові засади розробки, укладання та виконання колективних договорів й угод з метою сприяння регулюванню трудових відносин та соціально-економічних інтересів працівників і роботодавців визначає Закон України «Про колективні договори та угоди».

Необхідність у внесенні до діючого колективного договору певних змін чи доповнень виникає у зв’язку із зміною законодавства, галузевих угод, змінами в оплаті праці, режиму роботи, умов праці працівників тощо.

Зміни і доповнення до колективного договору протягом строку його чинності можуть вноситися тільки за взаємною згодою сторін у порядку, визначеному колективним договором.

Можливі внесення змін і доповнень до чинного колективного договору підлягають повідомній реєстрації відповідно до Порядку повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів. Повідомна реєстрація проводиться з метою оприлюднення інформації про укладення угод (договорів), внесення до них змін і доповнень.

Для здійснення повідомної реєстрації колективного договору або змін та доповнень до нього необхідно звернутись в управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради за адресою: вул. 2-й провулок Пушкіна, 8, кабінет № 17.

Консультації щодо укладення колективного договору можна отримати за телефоном (04338) 23124.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

 

 

Назад до розділу