• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Молодь обирає шлях, але ми даємо йому напрямок, - Микола Юрчишин

eye

789

30.12.2020 15:33

Новини

30 грудня  2020 року міський голова Микола Юрчишин зустрівся з лідерами учнівського самоврядування  та  колективом  центру дитячої  і юнацької творчості.

Під час відкритого діалогу очільник громади поділився із молоддю планами  на прийдешній 2021 рік, відверто розповів про те, що  прагне в місті створити молодіжний центр, де молодим людям було б цікаво проводити час і дозвілля.   

-      Любі мої! У вас  чудове майбутнє, коли маєте бажання  вчитися, розвиватися  і досягати кращого. Давайте разом розвивати нашу чудову громаду своєю працею, своїй інтелектом, своїми свіжими  і нестандартними ідеями. Це вам під силу. Я дуже хочу бачити наше місто і нашу громаду успішною, щоб тут хотілося жити, щоб сюди хотілося повертатися. Але для цього треба створити умови,  дати напрямок для розвитку.  Ви самостійно  обираєте свій шлях, а  ми лише маємо дати цьому шляху напрямок і тоді молода людина знайде себе там, де їй комфортно, де вона відчуває себе потрібною. Маю надію, що разом у нас все вийде,  - сказав міський голова, звертаючись до активних учнів позашкілля.

Учні включилися в діалог, ставили міському голові свої запитання і висловлювали побажання, а ще - озвучили свої ідеї про те, як можна покращити життя молоді в рідному місті  вже в наступному році.

На завершення розмови міський голова М.Юрчишин привітав усіх із новорічними та різдвяними святами, пригостив дітей солодощами та побажав їм успішно навчатися і  досягати кращих перспектив.   

Передноворічний  діалог молоді з міським головою ми покажемо вже найближчим часом у відео «Хмільник. Актуально сьогодні».

Отож слідкуйте за публікаціями на офіційному веб-сайті міської ради.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу