• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Заклади освіти мають працювати якісно, - Микола Юрчишин

eye

324

06.01.2021 13:11

Новини

5 січня 2021 року  в конференц-залі  міської ради  міський голова Микола Юрчишин провів нараду з директорами закладів загальної середньої освіти, завідуючими закладами дошкільної освіти. У ході наради  обговорили питання щодо визначення основних напрямків роботи освітян Хмільницької міської територіальної громади у 2021 році. 

Участь у нараді взяли: заступник міського голови з питань  діяльності виконавчих органів  міської ради Андрій Сташко, секретар міської ради Павло Крепкий, начальник управління освіти, молоді та спорту міської ради Галина Коведа.  

Міський голова привітав усіх із новорічними  та різдвяними святами та зазначив, що головною метою Хмільницької міської громади є збереження існуючої мережі закладів освіти, створення в них безпечного середовища.

Микола Васильович  окреслив проблеми, які є сьогодні в освітній галузі та поставив завдання перед керівниками щодо знаходження ефективних шляхів для їх вирішення.

Крім  того, зроблено акцент на покращення  матеріально - технічної бази закладів освіти сільської місцевості. Міський голова доручив управлінню освіти, молоді та спорту міської ради вивчити потреби шкіл  у необхідному технологічному обладнанні для організації якісного харчування, провести  роботу з підключення швидкісного Інтернету для забезпечення дистанційного навчання.

Галина Коведа акцентувала увагу директорів на організації  дистанційного навчання учнів та ефективному використанні коштів. Керівникам навчальних закладів доручили привести у відповідність  штатні розписи  та   дотримуватися  лімітів, виділених на енергоносії.

На нараді також обговорено ряд інших, не менш  актуальних питань, зокрема щодо: охорони праці в закладах освіти, підвезення  учнів, підготовки нових статутних документів тощо.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів  міської ради А.Сташко, підвівши  підсумки наради, закликав освітян громади до зосередженого, відповідального, компетентного та оперативного вирішення актуальних завдань галузі, і першим чином у частині забезпечення якісного освітнього процесу у закладах освіти нашої громади. 

Управління  освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Назад до розділу