• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Відбулось перше засідання робочої групи з розробки Стратегії громади

eye

951

13.01.2021 16:53

Новини

Хмільницька міська територіальна громада розпочала процес формування проекту Стратегії розвитку Хмільницької міської територіальної громади до 2027 року за підтримки  Програми «U-LEAD з Європою». 

Під повноважним керівництвом міського голови Миколи Юрчишина 13 січня 2021 року відбулось перше засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку Хмільницької міської територіальної громади до 2027 року.

Захід проходив в онлайн форматі під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія  Редчика, який привітав учасників зібрання та звернувся зі вступним словом.  

«Стратегія розвитку громади буде реалістичною, якщо її сформує саме громада для себе. За активної участі громади ми повинні визначити власні сильні й слабкі сторони, конкурентні переваги громади в цілому, а також спільно сформувати  бачення, якою має стати наша громада в майбутньому. Цей документ має відповідати потребам громади, бажанням та думкам її мешканців, а також бути зрозумілим кожному. Саме тому,  ми закликаємо як учасників робочої групи, так і кожного мешканця активно долучатися до процесу формування стратегічного документу нашої територіальної громади», - зауважив Сергій Борисович у своєму виступі.

Про основні аспекти розробки стратегії розвитку громади, методологію та етапи процесу планування присутніх ознайомила консультантка зі стратегічного планування Програми «U-LEAD з Європою» Тетяна Тимошенко, зауваживши, що основними завданнями робочої групи є проведення та формування соціально-економічного аналізу розвитку громади, проведення SWOT- аналізу, формування концепції стратегічного бачення та напрямів для досягнення довго- та короткострокових цілей у розвитку громади.

Начальник управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради Юрій Підвальнюк проінформував учасників про напрям роботи та завдання наступного етапу процесу – проведення анкетування серед суб’єктів підприємницької діяльності та мешканців громади усіх вікових груп. 

Підсумовуючи засідання, заступник міського голови Сергій  Редчик подякував учасникам засідання за роботу та активну позицію, а також закликав свідомих та небайдужих громадян долучатися до процесу написання стратегії розвитку з внесенням пропозицій та коментарів, які будуть детально вивчені та  враховані при написанні стратегічно важливого документу Хмільницької міської територіальної громади.

Відділ прогнозування, залучення інвестицій та розвитку курортної галузі управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради 

Назад до розділу