• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Маємо підтримувати наполегливих у спорті, - Микола Юрчишин

eye

403

18.01.2021 15:36

Новини

 У місті Хмільнику та  в нашій громаді загалом є чимало таких, хто надає перевагу спорту,  хто системно і наполегливо працює над поліпшенням своїх фізичних навичок та вмінь, і ,безперечно, досягає успішних результатів.

Про одну з таких хмільничанок, яка упевнено йде до своєї спортивної вершини, далі піде мова.

« Мар’яна Шевчук – успішна пауерліфтерка, майстер спорту України міжнародного класу. Народилася 2 травня 1996 року в місті Хмільник. Чемпіонка Європи та світова рекордсменка 2018 року. У січні 2019 року отримала звання «Найкраща пауерліфтерка світу-2018».

Нещодавно міський голова Микола Юрчишин мав розмову з родиною Мар’яни, її матір’ю Ольгою Савівною, яка розповіла, що донька тренується на базі   регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» (м. Вінниця),  готується  до участі в міжнародній Олімпіаді  (Токіо)  і через щільний графік тренувань не так часто приїздить до Хмільника.

Міський голова М.Юрчишин переказав землячці вітання, а також запевнив,  що підтримує  її наполегливу ініціативу йти вперед, рухатися до своєї мрії. Це неодмінно приведе її до перемоги, до підкорення світових вершин у спорті.

-      Моя підтримка  і  сприяння всім,  хто докладає  власних зусиль  на шляху  до своєї мрії, хто прагне стати кращим, бути успішнішим!  Мар’яно! Я вірю, що твої наполегливі спортивні старання і  тренування  щораз наближають тебе до рекордних перемог у спорті, до успіху в житті, -  підкреслив міський голова Микола Юрчишин.   

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради 

Назад до розділу